E ftuar ditën e sotme në “Pardon My French” ishte gazetarja, prezantuesja dhe moderatorja Fatma Haxhialiu.

Në një intervistë shumë të veçantë në Top Albania Radio, në emisionin “Pardon My French”, Fatma Haxhialiu tregoi më shumë për projektet e saj profesionale, por nuk la pa folur edhe për jetën personale.

Gazetarja, prezantuesja dhe moderatorja prej pak kohësh është angàzhuar me fushatën “Let’s talk period”, teksa një tjetër projekt i réndésishëm për të është edhe “Global Woman Club”.

No photo description available.

Për këtë projekt, ajo tha se bëhet fjalë për një rrjet biznesesh ku gra të ndryshme sipërmarrëse bëhen pjesë e këtij klubi.

“Në plan të parë të tij është zhvillimi personal. Është konceptuar si një mëngjesh shoqesh, i cili të ofron resurset për të çuar më tej biznesin tënd.

Ndërkohë fiton aftësinë e të folurit në publik gjithashtu. Deri më tani janë gjithsej 80 anëtarë, por synimi im është ta trefishoj”, u shpreh ajo.

Fatma Haxhialiu tregon historinë e dashurisë: Ishim të tmerruar nga ideja e një lidhjeje serioze - Ngjarjet e Ditës

Fatma foli edhe për dashurinë e saj të madhe televizionin dhe se si e ndihmoi duke u bërë mjet që ajo të arrinte tërë dëshirat dhe synimet e saj.

“Për mua nuk ka qenë një mjet që të më ndihmonte si personàzh për të dalë në pah. Por kam lùftuar që zëri im të jetë kaq i fortë, inflùenca ime të jetë kaq e fortë sepse e gjitha kjo është për kaùzat e mia që i kam aq shumë përzemër. Media më ka ndihmuar absolutisht. Ky është finalizimi”, tha Fatma.

Fatma dha një mesazh të fortë sidomos për vajzat dhe gratë, që të mos kufizojnë veten por të nxjérrim në pah dhe të théksojmë çdo tipar pozitiv.

Fatma Haxhialiu tregon historinë e dashurisë: Ishim të tmerruar nga ideja e një lidhjeje serioze - Ngjarjet e Ditës

“Të parët që kufizojmë veten jemi ne, barrierat i vendosim ne”, tha Fatma.

Fatma foli edhe për sferën pérsonale teksa na tregoi të gjithë historinë se si ajo njohu bashkëshortin e saj, ndërsa theksoi réndésinë dhe peshën që duhet t’i jepet procesit të rritjes së një fëmijë.

Ajo përmendi faktin se njëri prej dy prindërve duhet të jetë padiskutim shumë i pranishëm në jetën e fëmijës, kur prindi tjetër nuk është aq shumë prezent, dhe ky është çelësi i suksesit të familjes së saj gjithashtu.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!