Emisioni “Për’Puthen”, tashmë ka filluar edicionin e tretë ku është bërë edhe prezantimi i djemve dhe vajzave që do të jenë pjesë e kastit.

Azemi është një nga djemtë e Per’Puthen i cili nuk ka qene shume aktiv ne debate te ndryshme e gjithashtu ka paturp vetëm një takim me Tolen.

Kjo e fundit kujtojmë që u eliminua po nga djemtë javë më parë nga emisioni.

Kohet e fundit ai ka shprehur pelqimin tjeter te tij, qe eshte Ritvana, marredhenia mes te cileve nuk e dime se si do te shkoje.

Mirëpo, teksa shpreh pëlqimet brenda studios, jashtë programit ai është kapur ne shoqërinë e një vajze biondë ne një lokal nate.

Nuk dihet ekzaktësisht marrëdhënia mes tyre, por nga fotoja duket se janë shume te afërt.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!