Ledjana, Mevlani dhe Antonela vazhdojnë të jenë në qendër të vëmendjes mediatike dhe deklaratat e tyre bëhen herë pas here lajm.

Edhe pas daljes nga emisioni ata nuk i kanë ndalur thùmbat në rrjete sociale apo dhe në media për njëri-tjetrin.

Së fundmi, Antonela ka bërë një deklaratë shumë të fortë për Ledjannën teksa ishte e ftuar “Te shoqja”.

Ajo zbuloi se ka bërë dy këngë me Mevlanin, por nuk i kanë publikuar sipas saj, sepse Mevlanin nuk e ka lejuar Ledjana.

“Kemi realizuar dy këngë me Mevlanin dhe një vetëm, asnjëra nuk u publikua dhe nuk e di nëse do ta publikoj jam me dy mendje. Tematikat e këngëve me Mevlanin ishin dashurie dhe në formë diskutimi mes të dyve. Nuk u publikuan kurrë sepse nuk e la gruja”, tha Antonela duke iu referuar Ledjanës.

Ndërkohë Ledjana në një intervistë për “Prive” tha se Antonela nuk është shkëpùtur asnjëherë nga Mevlani dhe se ata nuk i kanë ndérprérë kurrë marrédhéniet me njëri-tjetrin.

Kë të marr e këtë lë? Dalin të palarat e treshes Mevlan, Antonela dhe  Ledjana i paska thënë po i bëre asaj harrom mua...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!