Siç raportohet nga gazetari i SYRI TV, në KZAZ-në numër 47, shumë vota që ishin dhënë për PD-në, i janë dhënë një partie tjetër.

Ne këtë KZAZ-së sistemi qëndror i KQZ, mësohet se 50 vota të PD-së i ka kaluar partie tjetër, që realisht në atë kuti nuk kishte marrë asnjë votë.

Gjithashtu në po këtë KZAZ, në 3 kuti votimi janë konstatuar më shumë flet votimi sesa votues real.Skandal në Elbasan, votat e PD-së i jepen një tjetër partie

Lëvizja e tepërt është 2, 3 dhe maksimalja 6 fletë më shumë sesa votues.

Konstatimi është bërë dhe rezultati nuk është hédhur në sistem dhe pse jan pro PS-së votat e numëruara në kuti.

Sakaq, Ka përfunduar procesi i numërimit për subjektet poltike në Qendrat e Votimit në bashkinë Belsh të Elbasanit.31,870 vota të pavlefshme deri tani, kryeson Elbasani | Euronews Albania

Partia Socialiste ka rezultuar fituese me 5552vota, e ndjékur nga PD me 3946 vota dhe LSI me 145 vota.

Rezultati: PS 5552/ PD 3946/  LSI 145

Ndërkohë në krahasim më vitin 2017, PS ka marrë 202 vota më pak, ndërsa PD 1788 vota më shumë. Përsa i përket Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim, ka marrë 1532 vota më pak.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!