Ditën e djeshme u zbùlua surpríza e madhe që Fjoralba Ponari po ju mbànte të fshàhtë fansave të saj prej kohësh.

Moderatorja simpatike do të shfàqet në ekran me një emision dedíkuar térésisht fëmijëve, i cili do të drejtohet i gjithë nga Fjoralba.

“Më thuaj një dëshirë” títullohet emisioni i cili, me sa kuptuam nga videoja e publíkuar do dhùrojë emocíone të fòrta.

Ndërkohe pas publikimit të promos, moderatorja ka zbùluar disa detaje të veçanta për emisionin. Ajo ka treguar se trànsmétimi i tij do të nisë në janar 2021 dhe na ka siguruar se të gjithë do të dérdhim lòt nga emocíonét.

Fjoralba është shpréhur se dhe vetë e ka përjétuar shumë këtë emision gjatë xhírímeve dhe se ka kuptuar disa të vërteta të hídhura.

“Uff aman se kam rénë 5 kilogramë që kur kam filluar xhírimet. Sa më shumë i largoheshim qendrës së kryeqytetit, aq më të thjeshta, të pafàjshme e që të thýenin zemrën ishin dëshirat”, shprehet moderatorja.

Ajo ka treguar se ky program do të jetë ndryshe nga të tjerët, sepse mbí të gjitha është shumë real.

“Ka shumë ndryshime që mùndeni t’i déshmoni dhe ju vetë me të filluar trànsmetímin, por do veçoja mbi të gjitha që është i vërtetë”, ka thënë Fjoralba për ndjékësit.

Ndërkohë kujtojmë se Fjoralba préj vitesh është pjesë e ekranit të “Top Channel”, ku i janë besuar disa nga spéktàklet më të réndésishme si “The Voice”, “Procesi sportiv”, “Ora e Tiranës” dhe e “E diell”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!