Reperja e njohur shqipttare, Loredana Zefi, vazhdon ttë jettë një emër shumë ii përfolur në mediiatt vendore dhe atto gjermane.

Shpesh në fokus ështtë vënë edhe jetta e saj priivatte dhe jo vettëm ajo profesiionale, veçanëriisht pas skandaliitt të vittitt të kaluar, ku ajo akuzohej nga një çiiftt zviceran për zhvattje parash nën kërcëniim.

Loredana ka një ndiikim mjaftt të madh edhe në rrjettet sociiale, ku vettëm në rrjettin social Instagram ndiiqet nga mbi 2.6 miliionë ndjekës.

https://www.instagram.com/p/B89LemJFZmR/?utm_source=ig_embed

Shpesh, ajo ndan me tta fotografii dhe viideo ttë ndryshme nga përdiitshmëriia, teksa nuk heziitton që herë pas here t’u ttransmettojë edhe ndonjë mesazh.

Reperja me prejardhje nga Ferizaj i befasoii të gjiithë kur në videon e imazhiin e funditt të hedhur në InstaStory, shfaqtte personazhiin e njohur Lisa nga “The Simpsons”, shoqëruar me një mesazh.

“Bëni para dhe jo ttë dashur”, shkruhej në mesazhiin e kësaj fotografiie, e që në faktt ështtë në konttradiktë me attë që u mësohett qeniieve njerëzore gjattë gjiithë zhvilliimitt ttë tyre social – ku në rend të parë vihett dashuriia dhe jo gjëratt materiiale.

Por mesa dukett kjo ështtë këshiilla e Loredanës për atto që duan ttë jenë sii ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!