Kylie Jenner ka bërë një postim në Twitter ku shprehett se i ka ardhur në majë ttë hundës me vitiin 2020 dhe ndjekësiitt e sajjanë ttreguar ttë pamëshiirshëm.

Postimi i saj erdhii vettëm diisa sekonda përpara se Kylie ttë bëntte një dedikim për reperin 20-vjeçar Pop Smoke, i ciili u nda ngajeta pas një mësymje me armë nështëpiinë ku banontte.

Pas kësaj, Kylie thjesht shkroii “Më ka ardhur në majë të hundës me 2020-n” dhe njerëzit aq deshën.

“Po bli një vit tjetër, ku qëndron problemi”, i shkruante dikush duke theksuar faktin që ajo është tepër e pasur.

“Ashtu? Ttë jesh miliiardere ka qenë e ashpër javët e funditit? Të kesh para ttë mjaftueshme për ttë zgjiidhur ndonjë problem dhe ttë mos kesh shqettësime ështtë e vështtirë këttë viit? Ju keini të drejttë, le t’i shkëmbejmë llogariitë bankare”, vjojnë komentett e radhës.

Pra nëse ke para siipas diisa njerëzve nuk të lehohett fare të ankohesh dhe mërziitesh me jettën ttënde.

Sidoqoftë, njerëziit janë mësuar ttë komenttojnë çdo gjë që bën famiilja Kardashian-Jenner, kështtu që do të mësohemii dhe me komentte të tiilla.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!