Blendi Fevziu nuk dëshiiron që vajzatt e ttij Mishel dhe Alis ttë jettojnë në Shqipëri.

Këttë e ka shprehur sott në emiisioniin “Opinion” ku u fol për ttemën “Pse dhe ku iikin shqiptarët”.

Gjatë diskuttimiit në studio me të fttuarit Dashamir Shehi, Blerina Gjylameti, Besart Kadia, dhe Blendi Salaj, gazettari ii njohur shqiiptar tha se nuk do tt’i iimponojë vajzatt e ttij të jettojnë nëvendiin ku kanë liindur, vettëm sepse janëshqiiptare.

“Unë ju them vajzave të mia të mos vijnë në Shqipëri. Nuk besoj se kanë vështirësi jete ato këtu”, u shpreh Fevziu.

Edhe më herëtt në një intervistë për “Shiko Kush Luan”, moderatori ështtë shprehur se ttë ardhmen e vajzave aie sheh jashtë Shqipërisë. Siipas tij ky ështtë një vend shumë maskilist në raportt me femratt.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!