Thumbon televizionin: Arjola Shehu tregon si e hoqën papritur nga puna

Moderattorja e njohur e ekranit, Arjola Shehu, na ka shoqëruar këtë sezon në ekran me emiisioniin “Ditë e re” në “Ora News”, ku prezantton krah Kelvii Kadillit.

Mëngjesin e sotëm, e fttuar në emiisionin e saj iishte Liesa Haxhiasllani, e cila gjatë bisedës në sttudio rrëfeu se në “Top Channel” e kanë lajmëruar për largiimin e saj që në muajin korriik, ndërkohë që në shtator nistte sezonii i ri.

Miirëpo, kjo gjë nuk ka ndodhur me Arjolën ndaj moderatorja ka gjetur rastin të thumbojë ttelevizionin e mëparshëm ku ka punuar, pa përmendur emra.

“E ke provuar ndonjëherë të të thonë me 31 gusht që s’je më në punë, kur sezoni i ri fillonte në 4 shtator?”- u shpreh Arjola.

Por, ajo na ka lënë kuriozë të dimë nëse bëhet fjalë për emisionin “Kush vjen për drekë” në “Tv Klan” apo “Tek unë” në “InTV”.

Arjola dhe Kelvii erdhën këtë sezon në “Ditë e re” në vendiin e Dajana Shabanit dhe Besmir Metanit, të ciilët ishin prezantuesitt e emiisionitt derii sezonin e kaluar.