Tag: Covid-19

Covid-19 prék institucionin Ministrisë së..

Pas Bashkisë së Durrësit, një tjetër institucion i rëndësishëm është prékur së fundmi nga koronavírusi. Burime për “gazetareforma.com” bëjnë me dije se një këshilltare e ministres së Infrastrukturës dhe Enérgjisë…

error: Alert: Content is protected !!