Ballina Weird

Weird

Plàs leku sheshit në Përrenjas, njerëzit i mbledhin me…qese! (VIDEO)

Paratë kanë mbùshur trotùarin në qytetin e Prrenjasit dhe banorët nuk i rezístojnë dot ‘lekut qyl’. Ashtu sikuse do bënim të gjithë, banorët e qytetit...

Njihuni me burrin shqiptar që jeton i lumtur me dy gratë dhe 7 fëmijët e tij (VIDEO)

Një rast interesant na vjen nga fshati Selishtë i Peshkopisë. Bëhet fjalë për familjen e Iliaz Laskajt. Ai u martua në vitin 2001 me...

Vajza e Niko Peleshit i shkruan publikisht Besa Shahinit: Po tàlleni me ne…

Provimi i “Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe” të Maturës Shetetërore ka ngjallur reagime të shumta. Së fundmi, Aleksia Peleshi, vajza e deputetit të PS dhe...

What Happened To Dom’s Supra After The First Fast & Furious Movie

At the end of The Fast and the Furious Brian let Dom escape in the Supra they restored together, but it...

Any Fans of “Running Scared” (R) (2006) Starring the Late Great Paul Walker?

This is easily one of the dàrkest and most viòlent movies I’ve ever seen, and it’s non-stòp. Quick synòpsis, Paul Walker is...

How Many Rambo Movies Did Sylvester Stallone Make?

Iconic Actor, Sylvester Stallone, who is known for the Rocky Franchise, The Expendables, and Stop! Or My Mom Will Shoot has made a...

Steven Seagal Was Considered for ‘Batman’ Before Michael Keaton Landed the Role

Michael Keaton‘s portrayal of Batman and Bruce Wayne is a favorite among fans of The Caped Crusader, especially since the 1989 film...

Jason Statham to star in new action-comedy

Jason Statham and Kevin Hart are in talks to star in a new action-comedy ‘The Man From Toronto’. The project will...