Ballina Travel

Travel

Peshku me vlerë prej 10 mijë dollarë lëshohet në lumenj për të joshur turistët t’i vizitojnë zonat e prekura nga zjarri

Njëmijë peshq do të lëshohen në lumin Victorian dhe liqene me peshk, që kanë vlerë deri në 10,000 dollarë në përpjekje për...
error: Alert: Content is protected !!