Ballina Stili

Stili

Ajo se cfarë ti sheh fillimisht në këtë foto tregon shumë për personalitetin tënd!

Në fotton më lartt dallove fiillimiisht buzëtt, pemëtt apo rrënjët? Seciila prej ttyre ttregon veçorii të personalitetit ttënd, ttë ciilat po ii zbulojmë...

Stili i flokëve të 2020-ës vjen nga Sanremo

Ishin zgjatime apo flokët e saj të vërtetë? Kush e di, ajo që ka rëndësi është që ato onde u vunë re...

Këto janë detajet që do të plotësonin veshjen tuaj në këtë pranverë

Jemi vetëm një muaj larg pranverës dhe me siguri jeni duke vrarë mendjen për trendet e këtij sezoni.

Këto janë disa arsye pse është mirë t’i kemi miq kolegët e punës

Afersisht 70% e njerëzve që punojnë thonë se të paturit një marrëdhënie shoqërore me kolegët është një faktor i rëndësishëm për disa...

Veshjet për intervistë pune që do të garantojnë një përshtypje shumë të mirë në takimin e parë

Dihet se, kur shkoni në një intervistë pune,  përshtypjet e para janë gjithçka dhe kur ju duhet të bëni një ndikim brenda...

Disa nga librat më inspirues që duhen të lexohen gjatë vitit 2020

Pasi që është fillimi i vitit 2020, secili prej nesh dëshirojmë që të fillojmë këtë vit të ri duke lexuar disa nga...

“Swatch” prezanton koleksionin e ri 2020! Bëni tuajat dhuratat më të bukura

Frymëzues, i freskët dhe gjithmonë i duhuri për të surprizuar njeriun tuaj të dashur!

Diell apo borë ? Ja si do jetë fundjava

Ditët e para të Vitit të Ri kanë sjellë dimrin e vërtetë dhe temperaturat kanë pasur një zbritje drastike.