Ballina Shëndetësi

Shëndetësi

Regjisori kinez i filmave të njohur, dhe familja e tij vde.sin nga coronavirusi

Chang Kai, 55 vjeç, vdiq më 14 shkurt. Prindëriit e tij vdiqën gjatë dy javëve të mëparshme, pasii famiilja kaloi disa ditë...

Kafeina, kur është mjaft?

Ekziston numër i madh i llojeve të kafes – kafja shtëpiake, të cilën e përgatitni në shtëpi, espresso, kafja në filtër, kafja...

Ja cilat gjëra ndikojnë në metabolizmin tuaj

Ashtu siç ka gjëra që ndikojnë në përshpejtimin e mettabolizmit, në të njëjtën mënyrë ka edhe gjëra tëcilat mund ta ngadalësojnë atë.

Këto janë ushqimet që të gjithë i hamë në punë, duke menduar që janë të shëndetshme!

Këta pesë artikuj duhet patjetër t’i eliminojmë nga menyja! Shpesh gjatë orariittt ttë punës, për shkak se punëtt duhett...

E paskemi ditur gabim : Letrat që ne vendosim mbi tualet nuk na mbrojnë

Të gjithë e dimë se ttualetet publiike janë burim infeksionesh dhe shpesh përdorim letrën e tualetit si mbulesë për zonën ku do...

Një program ecjeje me të cilin mund të humbni tetë kg brenda një muaji

Nëse keni si qëllim rënien nga pesha, mund ttë ndiqni këtë program të veçantë të krijuar për ata që janë të shëndetshëm...

Gjëma e kancerit! Nga Arian Galdini

Në janarin e 2015 në familjen tonë u ballafaquam me rastin e kancerit dhe për fatin tonë të keq, ne e humbëm...

Me ndihmën e ujit zvogëloni shtypjen e lartë të gjakut

Organizmi i hiidratuar punon për mrekullii, pa pengesa dhe pa komplikime Uji është ii domosdoshëm.për organizmin tonë. Të gjithë...
error: Alert: Content is protected !!