Category: Shëndetësi

Arsyeja përse nuk duhet të grindemi

Një hulumttiim të ttiillë i bottuar në Journal of Epidemilogy and Communiity Health’, ka sttudiiuar liidhjett sociiale të pothuajse 10 miijë femrave dhe meshkujve ttë moshës 36 deri 52 vjeç…

Si të shpëtoni nga depresioni?

Për të shpëtuar nga depresioni në radhë të parë duhet të pranojmë gjendjen ekzistuese. Ndihma e dhënë që në fillim luan një rol të rëndësishëm në rritjen e cilësisë së…

Kafeina, kur është mjaft?

Ekziston numër i madh i llojeve të kafes – kafja shtëpiake, të cilën e përgatitni në shtëpi, espresso, kafja në filtër, kafja pa kafeinë, kafja nga aparati, nes-kafja… Është me…

error: Alert: Content is protected !!