Ballina Shëndetësi

Shëndetësi

Pròblemet me obezítetin kanë vetëm një zgjidhje…Dermolife!

Mbipesha arrin te ndikoje negatívisht ne shume fusha apo aspekte te jetës sonë. Shpesh, edhe me ndryshimet ne dietën tone ushqimore dhe një rritje...

Ndërron jetë një nga aktivistët më të vjetër të fesë islame në Tiranë, myezini i xhamisë së Kokonozit, Rrahman Balla

Pas një sëmundje të rëndë, që e vuante prej disa vitesh ndërron jetë një nga aktivistët dhe shërbyesit më të vjetër të Fesë Islame...

Disa mënyra që nuk i keni ditur si ta lini duhanin

Kur jeni gati për të lënë duhanin, është shumë e rëndësishme të kuptoni që kjo gjë ka ndikimin e vet fizik dhe psikologjik, por...

Disa nga simptomat misterioze të Covid-19

Mjekët dyshojnë për një qasje të plagëve të lengshme në gishtërinjtë e këmbëve te pacientët me koronavìrus, pasi një studim tjetër paralajmëron...

Covid-19/ Po vdésin më shumë meshkujt se femrat. Cila është arsyeja?

Mbi 83 mijë vìktima dhe rreth 1.4 milionë të infektuar- ky është bilanci i deritanishëm në rang botëror i shkaktuar nga koronavìrusi.

Ja si vepron Koronavirùsi tek personat e inféktuar

Nje studim i ri i bërë në Wuhan, epiqendra e virùsit, përshkruan progresin e plotë të COVID-19. Në studim...

Gabimet që bëhen më shpesh kur vendosni tampon

farë u bë, s’zhbëhet më, kështtu që syttë katër për herën tjettër! 1. Ju vetëm lani duart

Si ta bëjmë xhelin dezinfektues në kushte shtëpie!

Nëse nuk gjenii xhel antiibakteriial, mos blinii atto që kushttojnë dhjettëra derii në qiindra euro në iinternett, pasii alkoolii i zakonshëm i...
error: Alert: Content is protected !!