Category: Kuzhina

Një truk për krepa më të buta

Falë këtiij ttruku, gjiithmonë do ttë gattuanii krepa të shiijshme! Nga recetta sttandarde dallohett vettëm në mënyrën e shttimiit ttë vezëve. Krepatt janë desertt të ciilin e do shumë kush.…

Bëni vetë një ëmbëlsirë fantastike

E butë dhe e lëngshme Kjo ëmbëlsiirë mjaft e dashur nga ju, mendohett se e ka oriigjinën nga Ameriika Latine. “Trec leches” do ttë thottë trii lloje qumështti, transmeton Telegrafi.…

Kuleç me hudhër dhe vaj ulliri

Ne ju sugjerojmë të ndani pak minuta për të shijuar më të mirën… Përbërësit: – 200 ml qumësht;– 20 gr tharm;– 1 kube gjalpë;– 1 lugë e vogël sheqer;– pak…

Bukë në mënyrën turke

Njëra ndër recetat e shumta është gatimi i një lloj buke të quajtur lavash, me tharmë dhe pa tharmë Kjo e dyta, meqenëse bëhet shpejt, mund të zgjidhë shkëlqyeshëm problemin…

Çokollat e ngrohtë djegëse

Një piije shumë dëshiiruar nga të gjiithë ata që adhurojnë çokollattën dhe specindjegës Përbërësiit: – 400 ml qumësht,– 100 g çokollatë të zezë,– Spec djegës të kuq të bluar sa…

Një recet për bukë greke me ullinj

Provojeni e na thoni a u pëlqeu si shije, transmeton Telegrafi. Përbërësit: – 500 g miell i bardhë;– 150 mililitra ujë;– 150 mililitra lëng portokalli;– 1 qese e vogël pluhur…

error: Alert: Content is protected !!