Ballina Ekonomi

Ekonomi

Jeff Bezos është bërë më i pasur për 13,5 miliardë dollarë, për vetëm 15 minuta

Pasuria e Drejtorit të Përgjithshëm të “Amazon”, Jeff Bezos është rritur me 13,5 miliardë dollarë në vetëm 15 minuta, sipas të dhënave...

Shqipëria në 2019-n: Ngjarjet më të bujshme të vitit që po lëmë pas

Një tjetër vit po ikën dhe na duhet të themi se 2019-a la shenjë në vendin tonë! Lajme të...

Departamenti amerikan i Thesarit sanksionon dhjetëra rrjete të korrupsionit në Serbi

Departamenti amerikan i Thesarit ka sanksionuar një varg subjektesh në botë për përfshirjen e tyre në rrjete të korrupsionit.

Ku u shpenzuan paratë e buxhetit të Kosovës gjatë vitit 2019?

Shpenzimet buxhetore për vitin 2019 kanë qenë të planifikuara të janë 2.38 miliardë euro, apo 274 milionë më shumë krahasuar me buxhetin...

Kompanitë e mëdha, 880 milionë euro borxh në Tatime

Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas...

Borxhi publik i Italisë arrin në vlerën e 138 për qind të Prodhimit të Brendshëm Bruto

Borxhi i vendit ka arritur në vlerën e 138 për qind të Prodhimit të Brendshëm Bruto...

Rreth tre miliardë euro të Trustit dhe privatizimit të pashfrytëzueshme në Kosovë

Paratë e grumbulluara në Fondin e Trustit të Kursimeve Pensionale dhe ato nga procesi i privatizimit të...

Tatimet dhe taksat doganore diktojnë projeksionet për buxhetin

ë hyrat nga tatimet dhe taksat përbëjnë shtyllën kryesore prej së cilës varet qëndrueshmëria financiare e një...