Edon Shileku ose Victoria Owns është një banor kaq shumë i komentuar i Big Brother VIP Kosova.

Ai bëri një bujë shumë të madhe me aparencën e tij, duke shfaqur një personazh ndryshe nga të tjerët. Mirëpo, së fundmi është bërë vírale një video, ku shfaqet Edoni me të dashurën e tij.

Ai së fundmi është ndalur në një bisedë me Shota Baraliun, ku ka folur për jetën e tij private

Ai ka treguar se ka qenë abùzues i drògave vite më parë por kanë qenë prindërit ata që e kanë shpëtuar. Më tej, aktori theksoi se dëshiron shumë që me personazhin e tij të ndryshojë popullin, ku sipas tij, nuk duhen paragjýkuar anëtarët e komunitetit LGBT.

“Unë kam qenë abùzues i drògave për një kohë shumë të gjatë. Prindërit e mi më kanë shpëtuar nga ajo rrugë. Në momentin që unë kam dal prej rehabilitimit që kam qenë, asnjëherë nuk kam marrë më drògë.

Tani jam edhe aktor e në vendin tim, unë dua të bëj një ndryshim në masë dhe tregun e shoh si një mundësi timen për të zhvilluar popullin tonë dhe jo të paragjykojnë anëtarët e komunitetit LGBT, specifikisht personat tràns. Duhet që ata të lihen të lirë që ta jetojnë jetën ashtu siç duan. Victoria Oëns, personazhi im, është një vepër e imja për të sjellë ndryshim”, tha ai ndër të tjera.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!