Ende po përflitet për ndeshjen Zvicër-Serbi. Së fundmi, mediat serbe kanë vënë në shénjestér reperin e njohur Don Xhoni.

Një artikull shkruan për reperin; konkretisht kur Don Xhoni shfaqet në një nga koncertet e tij dhe shàn serbët teksa publiku e shoqëron.

“Skàndal pas ndeshjes Serbi – Zvicër: Reperi shqiptar shau nënat e serbëve në mënyrën më brùtale gjatë performancës”, shkruhet në një nga titujt.

Xhonatan Isufi ose ndryshe i njohur si Don Xhoni është sërish në qendër të vëmendjes.

Së fundmi, ai është gjòbitur me dy mijë euro për àrmëmbàjtje pa leje.

Reperi gjatë fjalës së tij tha se është ndjerë shumë i penduar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!