Rudina Dembacaj, me “kërkesë popullore” në Instagram-in e saj, ka vendosur që së ditën e sotme të tregojë, nga nisja e derisa të mbarojë, gjithcka bën.

Pra, me pak fjalë të tregojë një ditë normale të sajën. Përvec të tjerave, një nga momentet e ditës së sotme ishte një takim me bashkëshortin e saj, të cilin aktorja ka vendosur ta ndajë në mënyrë të fshehtë me publikun, ku tregohet një anë shumë “funny” e ciftit, por edhe tepër romantike.

Cilësi që në fakt ne e dinim që i kanë, nisur nga postimet e shpeshta të Dembacajt, por tani i kemi të konfirmuara.

(Video) Kamera e fshehtë e  Rudina Dembacajt ndaj Markut është sa

Kështu, në video shihet fillimisht vetëm Rudina, që pyetet nga Marku nëse e ka fikur kamerën apo jo, duke qenë se telefonin e mbante ende në dorë, teksa ajo i premton që e ka fikur.

Në këtë moment gjithcka kthehet në një kamera të fshehtë, por për të cilën Frroku sërish dyshon.

Pasi përshëndeten, Rudina i bën pyetjen “Kë do më shumë në botë?” teksa ai refuzon të përgjigjet sepse dyshon që kamera është ndezur.

How does Mark Frock go with his ex-husband? Rudina Dembacaj openly displays  their report

Si përfundim, Rudina e pyet “Pse nuk e pranon që më do mua” dhe ai e konfirmon më në fund që po, është ajo që do më shumë në botë dhe më romantike se kaq nuk mund të bëhet situata…

Presim më shumë kamera të tilla të fshehta tani e tutje…Domethënë pak më të fshehta, por e kuptoni idenë…

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!