Shemsi Krasniqi, vokalisti i grupit “Ilirët”, vazhdon të përflitet për tràzirat që shkàktoi në “Sunny Hill”.

Shemsi ka téntuar të këndojë në skenën e festivalit këngën “Mora fjalë”, edhe pse nuk ka qenë i ftuar.

Ai ka hédhur akùza të rénda kundrejt Dukagjin Lipës dhe Përparim Ramës, por nuk e ka lénë me kaq.

 

Në intervistën e dhënë për emisionin “Era Verë” në T7, këngëtari ka kércénuar réndë dhe Elvana Gjatën pasi këndoi ‘Mora fjalë’.

“Unë di me u ba edhe i kéq”, tha ai duke e krítíkuar këngëtaren se nuk e dinte tekstin e këngës që këndoi në festival.

“Mékati im ka qenë se kam dashur me kënduar një këngë. As nuk kam kërkuar para, as kushte. Unë vetëm kam ecur, kam mbërritur deri te skéna kryesore. As një políc nuk më ka prékur me gisht. Të gjithë kanë qenë me mua. Ai i ka dénuar disa aty sepse ata e kanë kuptuar se nuk ka asnjë të kéqe.

Sepse do të këndojë për héroin kombëtar. Ai e ka ditur dhe ka çùar Elvana Gjatën me kënduar. Atë Elvana Gjatën, ku ta zé diku, ia tregoj unë qejfin. Di me u bërë dhe i kéq unë. Po, mundet me qenë dhe kércénim sepse ajo e ka ditur ngjàrjen. Si guxon me dalë dhe me bërë shàka me heroin e kombit.

Ajo duhet të kishte thënë jo, nuk e këndoj këtë këngë sepse nuk e kam në repertor. Shikojeni sepse këndon vetëm pak, sepse nuk din tekstin. Nuk mundet ajo tòròllake me na shitur mend këtu. Unë kam shkuar me kënduar këngën e Adem Jasharit”, ka thënë ai.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!