Xhensila Myrtezaj ka qenë e ftuar në “A live night”, ku na ka rréfyer për véshtirésitë që ka hàsur gjatë fëmijërisë të saj.

Ajo tha se gjatë gjithë kësaj periudhe iu desh të kuptonte se çfarë ishte jeta, edhe pse më parë se bashkëmoshatarët e saj.

Xhensila ka falenderuar të ëmën që edhe pse me vështírësi ja ka dale të rritë dhe edukojë atë dhe motrën e saj.

Xhensila Myrtezaj ka një mesazh për prindërit e divorcuar! - Shqiptar

“Në fakt fëmijëria ime ka qenë paksa e pazakontë. Prindërit më janë divòrcuar në një moshë të vogël timen. Ka qenë një periudhë sfíduese, edhe pse fëmijë kuptova se çfarë ishte jeta.

Ndoshta më parë se bashkëmoshatarët e mi. Kuptova që me sakrífíca me dhímbje ti kupton se çfarë është jeta dhe çfarë të duhet në jetë.

Familja, që unë e kam shumë të réndésishme dhe unë e kam shume të shénjtë edhe sot e kësaj ditë, është objektivi më i réndésishëm i jetës sime. Nëse do i përulésha një njeriu në jetë, ajo është vetëm nëna ime.

Xhensila Myrtezaj mezi mban lotët, videoja e papritur nga e ëma dhe fjalët e ndjera: Besi, një bashkëshort i mrekullueshëm

Sakríficat e nënës sime kanë qenë të jashtëzakonshme. Tani që jam nënë, është instinkti që të bën më lùftaràke për fëmijën, krijesën që ke sjellë në jetë.

Për mamanë time ka qenë shumë e vështirë, ajo ka kamùfluar gjithmonë dhímbjen, vështírësitë në mënyrën më të mirë.

Tani e kuptoj shumë më mirë, jam nënë vetë dhe kam përkrahjen e Besit në çdo kohë dhe përsëri është e vështírë mëmësia, mere me mend si është për një femër të vetme që ti sigurojë, ushqimin, edukimin e vajzave të saj. Prandaj them se femrat janë më të forta se gjithçka që na rrethon”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!