Moderatorja Roza Lati është gjithnjë në qendër të vëmendjes. Së fundmi, ajo i është përgjigjur disa pyetjeve në story të ndjékësve të saj.

Dikush e ka pyetur nëse ajo ka rràhur ndonjëherë ndonjë person.

Mirëpo, Roza ka treguar se kur ishte 21 vjeç ka gjùrmuar me shkop bejsbolli një vajzë, e cila i ishte qepur të dashurit të saj.

No photo description available.

“Ke rràhur ndonjëherë njeri se dukesh gocë gàngsta”, pyetja e ndjékësit.

“Nuk e kam çuar kurrë veten në atë pikë të konflíktit. Jam e shkathët dhe e pres me thíkë që në bisedë. Pa e çuar në atë pikë. Poor kur kam qenë 21 vjeç, mbaj mend që kam gjémuar për rreth 3 javë njërën me shkop bejsbolli se ju qep të dashurit tim. E bëra të mos dilte nga shpia një muaj nga fríka. Këtë po”, u përgjigj Roza.

Roza nuk para prononcohet për jetën e saj private. Së fundmi, ajo theksoi se nuk është e dashuruar.

Më herët, në një intervistë, ajo ka thënë se: “Për momentin unë nuk kam kohë për lídhje sepse lídhja ime më e rëndésishme është karriera edhe për momentin i jam fokusuar karrierës.

Mendoj se dashuria dhe ndjenja ka hapësirën e vet që duhet t’i japësh vëmendje. Ndërkohë unë për momentin prioritet kam punën dhe rritjen time artistike.

O njërën o tjetrën, që t’i mbash të dyja nuk më ka dalë asnjë djalë me yllin në ballë që të më pranojë mua me këtë intesivitet pune”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!