Një deklaratë e Erjola Doçit po bën xhiron e rrjetit gjithandej.

Gjatë një debati në rubrikën “Trotuar” në “E diell”, teksa po flitej për diferencat jug-veri, Erjola është shprehur se veriorët i pëlqen sepse sipas saj janë analfabetë.

“Unë i adhuroj veriorët se janë analfabetë të adhurueshëm se s’dinë të shkruajnë, të lexojnë…”, thotë Erjola, e cila vetë është me orígjinë nga Kukësi.

Habit moderatorja e Top Channel: I adhuroj veriorët se janë analfabetë,  s'dinë të...

Një deklaratë e tillë është marrë si oféndim dhe për të “zbùtur” fyerjen, ajo u shpreh se ata janë analfabetë të adhurueshëm, pra të kéndshëm në paditurinë e tyre.

Ndërkohë gjatë debàtit ajo ka theksuar se veten e sheh të martuar vetëm me verior.

“Ideja ime për partner lídhet vetëm me veriun sepse më pëlqejnë që nga mënyra e qëndrimit, prezenca, poténca mashkullore dhe realisht gjej shumë siguri, pa ofénduar jugun”, është shprehur Erjola.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!