Delinda Disha u kthýe në kryefjalën e mediave rozë në 2019-tën kur u largua nga programi i humorit, “Portokalli”, në të cilin ajo në sy me rolet intérpretuara prej saj, e që u pëlqyen shumë nga publiku.

Largimi i saj erdhi katër vite pas debutimit në këtë spektakel të Top Channel.

Delinda iu bashku kàstit të “Klanifornia Show”, në Tv Klan, por duket se ajo ka vendosur ta lérë edhe ekran.

Delinda Disha largohet nga aktrimi, zbulon projektin e ri – ArkivaNews

Arsyeja e lëvizjes, nga sa nénkuptimi postimi i saj në Instagram, është fakti që në MCN TV i është besuar një program i ri, i titulluar “Xhàdat”, të cilin e drejton së bashku me moderatoren, Fiori Dardha.

Delinda ka publikuar dhe promon e programit, e cila, siç edhe mund të prítej, është e mbùshur me nota humori.

Nëpërmjet këtij njoftim Delinda ka lénë të nénkuptohet që do largohet nga aktrimi përkohësisht, për tu përqendruar në karrierën e saj si moderatore.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!