Përplàsja mes Fifit dhe Zhaklin Lekatarit ka qenë kryefjala e ditëve të fundit.

Si duket Fifi nuk ka ndërmend të ndalet pasi ka ardhur íronízími i rradhës ndàj Zhaklinës përmes rrjeteve sociale.

Fifi ka publikuar një foto pranë të dashurit të saj ku shihen tepër të lumtur pranë njëri-tjetrit.

Foto apo thùmba? Si duket Fifi ka vendosur që kësaj here të vràsë 2 zogj me një gur.

“Plàstë syni i keq dhe gojët e liga. @Adis Patushi, të du, të du”.”, shkroi ajo.

Kujtojmë se Fifi dhe Zhaklina patën një përplàsje tepër të fortë, përplàsje kjo e nisur nga një reàgim i Lekatarit pas dedikimit të Fifit ndaj Adisit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!