Diën e djeshme aktorja Arjola Demiri ka qenë e ftuar në emsionin “Në kùrthin e Piter Pan” me Alketa Vejsiun, ku u gjend përballë pyetjeve të fëmijëve.

Mes pyetjeve të shumta ngacmuese të vogëlushëve, aktorja u pyet se:

“A ka pasur ndonjëherë ndonjë partner më të shkurtër apo më të gjatë se vetja”

Do ti futet politikës? Aktorja Arjola Demiri: E kam me qef – BoldNews.al

Për këtë pyetje Arjola u shpreh se të gjithë ata që i kanë propòzuar kanë qënë ose sa ajo ose më të shkurtër.

Por do mundohem ta gjej në burrë më të gjatë, ka thënë ajo.

Aktorja ka folur gjithashtu dhe për natyrën e saj rébele gjatë fëmijërisë së saj.

Revista Ai

Ajo u shpreh se nga të gjithë kanë pasur fríkë prej saj, për shkàk të natyrës rébele dhe ka shumë prapësirave gjatë asaj kohe.

Arjola gjithashtu tha se në shtëpinë e saj të re do të futet vitin tjetër.

Gjashtushtu për të shùar kuriozitetin e të gjithëve, pasi është një pyetje që ma bëjnë shpesh ka thënë ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!