Ballina Magazina Shembull për tu ndjékur! Një raport vjehërr-nuse si ky i Sarës dhe...

Shembull për tu ndjékur! Një raport vjehërr-nuse si ky i Sarës dhe Xherit! (FOTO)

Që prej ditës së parë që raporti mes Sarës dhe Ledrit u bë publik e deri në këto momente që flasim, gjithmonë kemi vënë re mënyrën e embël që bukuroshja është pritur si “nuse shtëpie” në familjen Vula.

Raporti mes saj dhe mamsë së Ledrit, Xheraldinës, është tjetër nivel.

Jo vetëm si nuse-vjehrrë, jo vetëm si shoqe, por shumë më shumë se kaq.

Ky imazh tregon se çfarë marrëdhënie kanë Sara e Xheri si re e vjehërr | inFokus

Shpeshherë Xheri është shprehur se me ardhjen e Sarës në familjen e tyre dhe së fundmi me lindjen e Poemës, e ka kuptuar se çfarë do të thotë të kesh vajza.

Ajo e cilëson Sarën jo më vetëm si nuse, por edhe si gocën e shtëpisë.

Duke postuar foton e Sarës nga mbrëmja e festës së ditëlindjes së saj, Xheri e ka shoqëruar me përshkrimin më të ëmbël të mundshëm:

Ju sfidojmë të gjeni një raport nuse-vjehrrë më të

“Kush ka vajza botën ka”

E njëjta dashuri dhe vlerësim ka ardhur gjithmonë edhe nga ana e Sarës për Xherin.

A nuk do e donte çdo vajzë një mardhënie të tillë? Sfida është e hapur të na gjeni një mardhënie nuse-vjehrrë më të veçantë se kjo mes Sarës dhe Xherit.Ju sfidojmë të gjeni një raport nuse-vjehrrë më të

error: Alert: Content is protected !!