Një skenar i vërtet filmash aksion është ai që i ka ndodhur prezantuesit kosovar Enur Pakashtica.

Vetë moderatori ka rréfyer ngjàrjen e réndë, ku 4 persona të àrmàtosur me àrmë kanë téntuar që të gràbisin biznesin e tij.

“Kam qenë në katin e dytë të ambienteve ku punoj, kur kanë ardhur gràbitësit”, tha ai fillimisht.

Enur Pakashtica, student dhe ndërmarrës i suksesshëm (Video)

“Njëri prej tyre mu afrua me një àrmë të tipit “AK 4 7” dhe po më kércénonte që t’i jepja para. Por nuk e bëra një gjë të tillë. Iu vérsùla edhe unë pas. Edhe ai filloi të zbràptes.”, shtoi ai.

“Kur zbrita pashë edhe 3 bashkëpunëtorë të tij dhe i pashë që filluan të dilnin jashtë. Kur dolën, pashë që qélluan me një plùmb në ajër. Për fat të mirë ai plùmb nuk kapi në njerëz, apo në sende”, është shprehur prezantuesit.

Ndërkohë autòritetet po vijojnë hétimet për të vënë para drejtësisë aùtorët e kësaj ngjàrjeje.Enur Pakashtica

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!