Aùtorja Olsa Muhameti e programit me te ri qe do te startoje ne Top Channel, “Too Hot To Handle”, ka premtuar se ky program i ri do te jete nje bòmbe e vertete.

Deri tani jane konfirmuar tre personàzhe te cilët do te jene pjese e formatit, ndërkohë qe ka edhe emra te tjerë te cilët po përfliten se do te behen pjese e emisionit dating.

Mirepo, vetem tani u be e ditur se kur do te startoje programi.

Kete e ka zbùluar vete autòrja me ane te nje pyetesori ne InstaStory, ku tregoi se programi do te startoje ne muajin me te nxéhte, ne Korrik.

Kujtojmë gjithashtu se tre personàzhet e pare do te jene: Fation Kuqari nga sezoni i dyte i Per’Puthen, Eriola Doci nga programi “E Diell” dhe një personazh i huaj i quajtur Gabriel.

Ndërsa përsa i përket moderatores, nuk ka ende një emër të konfirmuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!