Ronela Hajati ka treguar së fundmi se pjesëmarrja e saj në “Eurovision” i ka sjellë shumë lumturi por nga ana tjetër edhe shumë strés.

Ajo ka publikuar një video në TikTok ku shfaqet duke kënduar: “Në Malpensa ti më pret, por s’më prite do vijë vet. Me metro ose taksi. Se dhe shtëpinë unë ty ta di. Dalim në Duomo pa shoqëri, se mjaftojmë unë edhe ti. Karbonara me sallam. Por edhe picëm do ta hamë. Hajde amore se le nam bëje një herë një gjë tamam.”

Mirëpo, Ronela ka shkruar krahas videos:

“Déprésioni pas Eurovision, mos e merrni seriozisht ju lutem!”

Jo vetëm kaq por ajo pati bëri edhe një reàgim në Twitter. Ndër të tjera, Ronela kërkon që njerëzit mos të shpërndàjnë urréjtje dhe negativitet nëpër komente.

“Ok…. Kjo është gjëja e fundit që do të flas për Eurovisionin. Ajo ishte një nga eksperiencat më të bukura të jetës time. Pasi u skualífíkuam, vrapova tek balerinët e mi, u përqafuam dhe dolëm për të kërcyer. Kam takuar njerëz të mrekullueshëm, artistë që i dua shumë! Dhe për fansat e mi: Më pëlqen njerëzimi dhe kemi ardhur në këtë botë për ta bërë jetën më të bukur. Ju lutem ndaloni së shpërndari urréjtje, negativitet në komente. Muzika është bërë për t’i bërë njerëzit të bien në dashuri, të kërcejnë dhe të harrojnë problemet. Njerëzit kërcyen me këngën “Sékret”, inskenim i mirë ose jo, dhe ajo ishte çfarë unë kisha ëndërruar dhe më shumë.”- ka shkruar më herët Ronela.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!