Emsioni “Më lër të flas” me Donaldin dhe Romeon i kanë dhënë vëmendjen e merituar grupeve dhe këngëtarëve të viteve 2000 të cilët sollën hite muzikore që edhe sot dëgjohen po njësoj.

Mes tyre ishte dhe Mr. Elvis, këngët e të cilit ishin hite gjatë atyre viteve dhe ai ishte një ndër rreperët e preferuar ku të gjithë mësonin dhe këndonin tekstet e këngëve të tij, por sot ai pas kaq shumë kohësh ka një përgjigje për muzikën shqiptare.

Sipas këngëtarit ai u shpreh se muzika që bëhet sot nuk është e njëjta me muzikën e dikurshme që edhe ai bënte, kjo gjë ka ndryshuar për shkak të kohës.

Mr Elvis sjellë këngën “Për Femrat Shqiptare 2” – Më lër të flas - Top  Channel

Ai tha se njerëzit gëzojnë rrespekt për atë që kemi dhënë jemi okey.

Ai shtoi më tej se tekstet sot lënë për të dëshiruar dhe nuk përcjellin mesazhe pozitive.

“Unë bëj muzikë që dëgjohet me vesh jo kërcehet” ka thënë Mr. Elvis në këtë intervistë.

Hiti i famshëm i tij “Vajzat shqiptare” do të vijë sërisht dhe këtë gjë e konfirmoi Romeo në studio duke pohuar se këngëtari po përgatit “Vajzat shqiptare 2”.

I pyetur po ashtu se çfarë mendon për vajzat shqiptare duke e lídhur me hitin e tij ai tha se vajzat shqiptare sot janë më ndryshe nga koha e tij dhe duhet “ti fùsin frena dore” duke ju referuar faktit që sot nuk janë aq të tùrpshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!