“Bye bye” ishte bashkëpunimi i suksesshëm i Tayna-s dhe Dafinës, të cilat e sollën thuajse dy vite më parë.

Kënga e tyre bëri shumë bujë dhe numëron mbi 71 milionë klikime në Youtube.

Mirëpo, marrëdhënia e vajzave nuk është më si më parë.

Màrredhénia e krisur me Dafinën, flet për herë të parë Tayna – Juda.al

Shpesh është thënë se Tayna dhe Dafina i kanë ndërprérë kontaktet me njëra-tjetrën por nuk dihet arsyeja e “zénkës” midis vajzave.

Edhe pse nuk kanë më kontakt me njëra-tjetrën, sërish vajzat e këndojnë “Bye bye” në koncertet e tyre.

Por një video e Tayna-s është bërë vírale në rrjet. Ajo shihet teksa këndon këngën dhe vihet re se ajo bën një modifikim në vàrgun:

Dafina Zeqiri sapo hòdhi një 'kùnjë', dhe të gjithë e kuptuam se për kë e  kishte! (FOTO) – Juda.al

“Bashk na kur vina, kërkush mo veç Tayna e Dafina”.

Tashmë, Tayna e ka ndryshuar paksa tekstin duke e kënduar kështu: “Kërkush mo, veç Tayna e Doruntina”.

Kujtojmë që emri i vërtetë i reperes së njohur është Doruntina.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!