Pak dite me pare u aludua per nje lidhje te mundshme mes Megi Pojanit dhe futbollistit Endri Cekici e shkak per kete u bene disa foto te postuara.

Ashtu si Megi edhe Endri kishin postuar foto nga i njëjti restorant ne ishullin ekzotik Seychelles.

Po ne te njëjtën kohe dhe me te njëjtat sende ne tavoline, gjë qe tregon se dyshja kane qene ne shoqërinë e njeri tjetrit.

Pas lajmeve qe qarkulluan nuk erdhi asnjë reàgim nga dy protagonistet, madje ata postuan një tjetër foto qe konfirmoi se janë bashke.

Ne profilin e Endrit shihet një foto e shkrepur nga Megi, pasi pasqyrimi i saj ne syzet e Endrit e nxòri zbùluar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!