Nëse keni qenë duke pushuar ndonjëherë dhe një call center (zyrë ku trajtohen një numër i madh i thirrjeve telefonike dhe zakonisht ofrohet shërbim ndaj klientit), me siguri që keni pasur biseda të sikletshme me to.

“Alo, përshëndetje! Jam Ana dhe po ju kontaktojë nga kompania X pasi jeni përzgjedhur për të përfituar nga oferta e dyshekëve, fshesave me korrent…”.

Kjo është kjo telefonata që u vjen shumë herë shqiptarëve nga kompani të ndryshme dhe që shesin përmes telefonatave.

«Call Center» dhe thirrjet e tyre të bezdisshme për sigurimet shëndetësore  - Albinfo

E ndonëse vajza/djali që telefonon nga një kompani që tregton dyshekë, elektroshtëpiake apo dhe produkt ose pajisje të tjera të telefonon për të shitur në mënyrë që të sigurojë para për jetën e saj/tij, për marrësit e telefonatës është shumë e bezdisshme.

E për të shmangur shqetësime të tilla, do të krijohet një regjistër kombëtar, i menaxhuar nga komisioneri për mbrojtjen e të dhënave, ku kushdo regjistron emrin se nuk do të shqetësohet nga kompanitë e marketingut.

Gjobat për ata që abuzojnë me të dhënat personale, propozohen të shkojnë deri ne 20 miliard lekë.

Shoqërohen me dhjetëra punonjës call center-i në Tiranë - Tv Klan

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!