Që me pjesmarrjen e saj në Përputhen, Sindi Loci e ka vërtetuar që nuk e ka problem ta thotë opinionin e saj mbi gjithçka ashtu siç e mendon, e këtë e ka bërë edhe pas programit.

Në një bisedë virtuale me njdekësit e saj në Instagram Sindi është pyetur për emisionin e vëllezërve Veshaj, “Më Lër të Flas”.

Ish-konkurrentja nuk ka kursyer kritikat, duke e cilësuar si një emision ku séksualizohen vajzat dhe bëhet humor bùrgu.

Sindi ka shkruar:

“Emision pa asgjë të veçantë, intervista të zakonshme, humor “bùrgu”, skeçe të kopjuara copy-paste nga italianët (mos më bëni të flas për séksùalízimin që i bëjnë femrës). Vetëm në Shqipëri ndodhin që emisione të tilla të marrin duartrokitje dhe klikime…

Tema kryesore në çdo episod është çifti i famshëm! Pra me pak fjalë, emision sipas mendimit tim, pa pikë kuptimi! Megjithatë, nuk dua të gjýkoj, thjesht po shpreh mendimin tim. Mund të jem dhe plotësisht gabim!”'Humor burgu, kopjojnë italianët, flitet vetëm për

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!