Para pak javësh u bë e ditur se dy vëllezërit Veshaj, fytyra të njohura të ekranit, rezultojnë prej disa vitesh në përbàllje me drejtësinë.

Kjo pasi në vitin 2017, ata janë dënuar nga Gjykata e Vlorës për veprën penale “plagosje e rëndë me dashje”, kryer në bashkëpunim.

Përballë një vendimi të butë të dhënë nga shkalla e parë e gjyqësorit, dy vëllezërit vijonin të lirë.

Romeo posts the photo with Donald when they were little but he can't even  tell who he is - POLITIKOFF

Mirëpo e pakënaqur me vendimin e Apelit, Prokuroria e Vlorës e ka dërguar rastin për rishqyrtim në Gjykatën e Lartë.

Gjatë puntatës së djeshme të emisionit “Më lër të flas”, dy vëllezërit kanë folur në lídhje me këtë çështje.

“Arrihet deri në shpífje. Për mua dhe Romeon thuhej ka një seancë gjýqi, kur ajo ishte një seancë këshillimi dhe ne nuk kemi dashur të dalim as në deklarata, as nëpër Instagram të themi që kjo nuk është e vërtetë sepse portalet atë duan që të marrin vëmendje”- është shprehur Donaldi.

Dëmtim të përhershëm të fytyrës”/ Zbulohet historia e sherrit ku u  përfshinë Donaldi e Romeo, në mes një vajzë - Gazeta Express

Kujtojmë se kjo deklaratë vjen nga Romeo dhe Donal Veshaj, të cilët kanë pranuar se ditën e ngjàrjes janë përfshírë në konflíktin fizik me të démtuarin të ndihmuar dhe nga persona të tjerë.

Shkak për këtë zénkë është bërë e fejuara e këtij të fundit pasi është ngàcmuàr nga vëllezërit Veshaj në dalje të shkollës dhe zénka mes tyre ka kaluar në përplàsje fizike.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!