Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu njihet për lirshmërinë dhe oratorinë e saj në skenë.

Programi që ajo drejton aktualisht është “Në kurthin e Piter Pan”.

Ky një program ku në qendër janë fëmijët të cilët i drejtojnë pyetje të síkletshme dhe orígjínale të ftuarve VIP.

Incidenti i papritur/ Alketa Vejsiu rrëzohet në mes të emisionit (VIDEO) -  Gossip

Në këto kushte lirshmëria është mëse e kuptueshme sepse fëmijët nuk të lënë hapësirë që të tregohesh ndryshe dhe Alketa i përshtatet më së miri këtij formati.

E dashur me fëmijët si gjithmonë, moderatorja ka përqafuar Amarin dhe Roanin, dy binjakët e programit që e kanë rrézuar në tokë Alketën e cila ka qeshur me të madhe.

Menjëherë pas kësaj situatë kaq komike, moderatorja hòqi takat dhe u ul këmbëkrýq me ta për të biseduar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!