Rrushja ka qenë kohët e fundit mes dy zjàrreve nëse mund t’i quajmë kështu situatat e krijuara mes saj, Astritit dhe Dritanit.

Të dy djemtë kanë shfaqur pëlqim për Rrushen dhe konkurrentja e PërPuthen jo pak herë është vënë para vështirësisë.

Së fundmi në një përbàllje me Dritanin, Rrushja u desh të përjetonte një nga situatat më të sikletshme që mund t’i ndodhte.

VIDEO

Ajo thirri Dritanin me emrin e Astritit e sigurisht kjo gafë nuk u prit mirë nga konkurrenti.

“Edhe kur flet me mua e ke mendjen te ai. Si do të ndiheshe po ta beja unë diçka të tillë,” u shpreh Dritani.

Rrushja kërkoi vazhdimisht falje, por sidoqoftë situata e krijuar shkàktoi mjaftueshëm tensíon.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!