Donald Veshaj në programin e tij ironizoi veten, por pa lënë anash as banorët e tjerë të “Big Brother VIP”, sidomos përgjatë një skéçi të realizuar brenda shtëpisë me të ftuarin e tij Mozzik.

Nga të gjithë, Fifit u duk se nuk i pëlqeu shakaja kur Donaldi kujtonte me lule vendin ku i ka rénë të fikët.

Ajo rréth mesnatës u shfaq e ashpér duke paralajmëruar gjýqin nëse skéna del në Youtube.

Ndërkohë, sot gjatë ditës, sikur të mos kishte ndodhur gjë, ajo u shfaq në video me Donaldin, si për të treguar se miqësia vazhdon.

Por në fakt si duket kërkesa e Fifit u respektua.

Emisioni është hedhur me vonesë (sot) dhe prive.al zbulon se pjesa e ironisë me Fifin është prerë dhe mungon në Youtube.

E si duket takimi i sotëm ka qenë të “ulin gjàkrat”, paçka se Donaldi dhe Fifi u shfaqën sikurse të mos kishte ndodhur asgjë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!