E ftuar në programin “A Live Night”, këngëtarja ka folur rreth jetës së saj profesionale dhe personale.

Arilena ka treguar plot nostalgji një histori të fëmijërisë së saj dhe kohët me babain e ndjerë.

“Kam patur një lídhje të jashtëzakonshme me babain tim, ai zbuloi talentin tim për muzikën. Lídhja ime me të ka qenë e jashtëzakonshme, më merrte çdo pasdite dhe dilnim bashkë në qytet. Më tregonte sekrete që nuk i ka ndarë me askënd të familjes. Të jesh fëmijë e të konsiderojë si të rritur, të bën të kesh siguri. Lutesha çdo natë për familjen dhe të afërmit. Kisha një gjendje ekonomike të thjeshtë, më modeste se të thjeshtë, por lumturia dhe lídhja që ne kishim ishte shumë e bukur e shumë spontane. Tregonim çdo gjë njëri tjetrit.”– rrëfeu ajo.

Është bekimi më i madh i jetës time”/Arilena Ara: Kur e pashë Popin për  herë të parë, thashë ai njeri nuk do dalë nga jeta ime - Top Channel

Përpos kësaj, Arditi e ka “ngacmuar” edhe me pyetje personale.

Pjesë nga biseda:

Ledion Liço: Ti do vish nuse në Shkodër?

Arilena Ara: Joooo.

Ledion Liço: Pse nuk është nga Shkodra ai që pashë unë në telefon?

Arilena Ara: Ncuq.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!