Reperët Stresi dhe Noizy nuk kanë pasur marrédhénie të mira në të shkuarën, por préj një viti ata janë pajtuar, duke i lénë mbrapa mosmarréveshjet që kishin.

Stresi duket se nuk e ka aspak problem që të vishet me rrobat e linjës “Illyrianbloodline”, që është biznesi i Noizy-it për veshjet.

Përveçse janë bërë follow në Instagram, kemi parë edhe herë pas here komente të të dyve nëpër postime. Stresi ndjék një prej faqeve të biznesit të Noizy-t.

Në një postim në instagram ku shfaqet linja e kostumit Double Eagle 2022, Stresi kërkon një kostum dhuratë, të cilin Noizy ia premton me prioritet, madje duke e quajtur “familje”!

“Si s’na e dhatë 1 kostum dhuratë”, shkruan Stresi. “I pari sa të dalë collection fam”, i përgjigjet Noizy.

Duke sqaruar përplasjen mes tyre, Noizy ka treguar më herët se mes tyre janë falur gjàkrat.Stresi ka një kërkesë për Noizyn, përgjigja publike e reperit i surprizon të gjithë (FOTO LAJM) - Albeu.com

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!