Rudina Dembacaj do të sjellë së shpejti filmin e saj, ku përveçse si aktore ajo ka edhe rolin e producentes.

Ajo ishte e ftuar në një intervistë së bashku me aktorin Gentian Zenelaj, ku treguan detaje dhe prapaskéna në xhirimet e filmit. Ata treguan se xhírímet janë zhvilluar kryesisht në Tiranë, gjatë dimrit.

“Xhírmíet janë bërë në Tiranë, në ditët më të ftohta të vitit dhe personi që ankohej më shumë ishte Rudina Dembacaj. Ka gjithmonë shumë ftohtë. Ishin ato ditët me minus.”– tha aktorja për “Ftesë në 5.”

Ftesë në 5, Rudina Dembacaj: Marku vinte në provat e filmit sepse më do! 5 Prill 2022, Pjesa 1 - YouTube

Nga ana tjetër, Genitan Zenelaj u shpreh se xhírímet janë zhvilluar kryesisht gjatë natës me orare të zgjatura.

“Rudina është personi që nuk është zhvéshur asnjëherë në film, në kuptimin që nuk ka pasur asnjë skénë me këmishë nate fare. Xhírímet janë bërë natën më shumë, me orare të zgjatura, duke lénë mënjëane deri diku familjen.”– zbuloi ai.

Në një lojë që u zhvilluar gjatë emisionit, dyshja u pyetën se cili nga ata ka folur më shpesh me partnerin gjatë xhirímeve. Rudina Dembacaj, e cila është e martuar me Mark Frrokun prej pothuajse dy vitesh, tha se ai ka qenë i pranishëm gjatë xhírímeve të filmit “Dashuri dhe Turbulenca.”

Biseda:

Rudina Dembacaj: Unë flas shpesh sepse e kam ves. Marku ka ardhur edhe në xhiríme.

Gentian Zenelaj: Marku ka parë të gjitha shfaqjet e Rudinës.

Rudina Dembacaj: Më do mi Bieta.

Gentian Zenelaj: Madje kur Marku nuk vinte, ne e merrnim në telefon për ta pyetur “kur do të vish.” Marku e dashuronte shfaqjen tonë, besoj do ti pëlqejë edhe filmi shumë.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!