Gold Ag ka publikuar pamjet e kamerave të sigurisë tek hyrja e ndërtesës ku banon në Prishtinë.

Në dy pamje nga kënde të ndryshme ai ka publikuar pamjet kur një djalë i ri në dukje është afruar tek dera e reperit dhe me lehtësi ka futur në qese atletet e tij dhe është larguar.

‘’Po të m’i kërkoje do t’i jepja me dëshirë’’, ka thënë mes tjerash Ariani.

‘’Ai që nuk ka i vjen marre edhe me t’lyp, po hàjni asnjëherë nuk është i vàrfër por hàjn me zanat. Nuk e kisha postu po le t’jetë e nevojshme për tjerët se dikush mund ti ket’ vetëm ato. Ramazani dikuj s’ja len shéjë

Me mi pas lyp ti kisha dhon me qef , ama me marë të hujën si n’bahçe t’babës ki mundësi me marë n‘thu diku.

Edhe unë si i ri s’kom pas shumë, ama me vjédhë nuk m‘ka bo vaki. Allahu të udhëzoftë’’, ka shkruar reperi sipër videove.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!