Puntata e sotme e Për’puthen ka pasur debàte të forta, kësaj here mes vajzave.

Bëhet fjalë për motrat, Rrushe dhe Laureta Zyba, të cila debàtuan me Alesjan.

Debati nisi nga Alesja, ku shkàk u bë príshja e miqësisë së saj më Rrushen, ndërsa më tej u përfshí edhe Laureta.

Debàti agràvoi në të bërtítura dhe me akùza të forta mes vajzave.

“Laureta je manípuluese. Je aq e pòshtër dhe manípulon çdo gjë. Ndoshta ti je mësuar me lígjin por unë nuk kam pasur të bëj me lígjin”, u shpreh Alesja e nérvozuar.

“Kujdés çfarë flet. Unë me lígjin nuk jam mësuar. Je shumë e vogël për të thënë mashtrùese. Të jetë hera e fundit që e thua. Se pastaj të tregoj sa mashtrùese jam, sa djàllëzore jam. Kujdes si flet”, iu përgjigj Laureta.

Më tej Alesja pati një tjetër diskutim me Rrushen, sërish “molla e shérrit” mes tyre ishte Astriti.

Alesja: Ai në takim me Alesjan, Alesja e zhgénjeu, palídhje.

Rrushja: Me ka zhgénjyer smë pëlqen mua kaq. Përderisa erdhi dhe më kërkoi falje s’kishe çafër të bëj tjetër.

Alesja: Jo, unë e pashë çfarë personi kisha përballë. Arrita ta njoh.

Rrushja: Mbase nuk ka më pëlqim ndaj teje.

Alesja: Nuk ka pasur pëlqim ndaj meje.

Rrushja: Edhe ke ende, prandaj agràvon kaq shumë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!