Lajmet midis “U martua Fjolla Morina” dhe “Dívorcòhet Fjolla Morina” nuk patën shumë distancë midis tyre.

Kjo sepse martesa e saj me Fisnikun nuk zgjati shumë dhe ndàrja nuk ishte nga më të qetat.

Të dy folën për portalet dhe sigurisht që versioni i njërit nuk përputhet me të tjetrit por te prekim hundën me dorë se nuk janë ndjerë këto ditë.

Fjolla Morina del nga izolimi dhe filmohet në momente intime me biznesmenin (FOTO) - Lifestyle

Ditën e djeshme filloi muaji i shenjtë i Ramazanit dhe ndër mijëra besimtarë që agjérojnë ka dhe shumë vip-a.

Një ndër to është edhe Fjolla Morina e cila ka treguar se agjéron çdo vit. Fjolla është shfaqur e mbuluar dhe ka disa fjalë:

“Mirë se vjen o muaj i bekuar! Ramazani qoftë i lehtë, i begatë dhe i mbushur me vepra të mira për të gjithë besimtarët. Amin”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!