Orinda Huta dhe Turjan Hasko kanë një debat të vazhueshëm mbi ngjashmërin e vajzës së tyre.

Duke qenë se pjesa më e madhe e ndjekësve të tyre mendojnë se Atara është kopje e Turit, këngëtarja ka publikuar një foto kur ka qenë e vogël, e më pas një foto të vajzës, duke bërë të dukshme ngjashmërinë e madhe.

“Kur më thonë jam fiks si babi, qesh shumë me mamin”, ka shkruar Orinda krah fotos që ka sjellë postimin e radhës së Turjanit.

Ky i fundit i ka kërkuar ndjékësve t’i thonë të gjithë se Atara i ngjan Orindës.

“Keni të gjithë një darkë falas nëse i shkruani Orindës se Atara është kopje e saj!”- shkruan producenti teksa e shoqja ia kthen:

“Nga këto fotot e fundit që hodha unë u zgjuar Turi. Kthéhuni prap te versioni i parë se durova 9 muaj, se kam problem të duroj gjithmonë”.

Kjo pikë e ëmbël ka bërë që çifti i njohur të mos bien dakord, por me réndësi është që e bija është më e bukura e bebushave të momentit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!