Autorja e emisionit “Për’puthen”, Olsa Muhameti, u kthýe bashkë me personàzhet e emisionit në një ndër personat më të komentuar të tre sezoneve.

“Për’puthen” njihet për skàndalet e shumta për hir të audíencës, mirëpo ndonjëherë situata edhe u ka shpëtuar nga duart, pasi skàndali ka marrë përmasa më të mëdha.

Pikërisht për këtë, Olsa ka folur vetë në emisionin “Ëndërrtjerrësit”.

Ajo është pyetur për momentin më të vështírë në emision dhe gjejeni pak cilin ka përmendur? Sigurisht, trekëndëshin Andi-Tea-Beart.

Teksa publiku dëshironte të shihte çift Andin dhe Tean dhe besonte në “ndjenjën e tyre”, Tea nga ana tjetër kishte nisur një lídhje me Beart Rexhepin.

Ky i fundit kishte realizuar një takim me Tean në emision dhe megjithëse mes tyre u pa shumë kimi, ai vendosi të largohej më vonë nga programi.

Mirëpo, lídhja e tyre vazhdoi derisa s’mund të mbàhej e fshehtë nga publiku.

“Mendoj se edhe Bora është dakord me mua sepse momenti më i vështírë në ‘Përputhen’ ka qenë Andi, ku shohim në rrjet që kishin shpérthýer fotot të Teas dhe Beartit dhe në trànsmetim duhej të ishte takimi i Teas dhe Andit.

Por nga kjo gjë doli edhe diçka e mirë sepse sot Andi dhe Melisa janë akoma çift.”- është shprehur Olsa Muhameti.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!