Balerina e njohur, Isida Mollaymeri, ishte ditën e sotme në emisionin “Shqipëria Live” për të folur për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Ajo tregoi se agjëron dhe se këtë e ka të trashëguar nga familja e saj dhe e vijon ende.

Mollaymeri rréfeu se në fillim ishte e vetmja që agjéronte nga i gjithë kolektivi ndërsa tashmë, agjérojnë edhe disa vajza të tjera.

“Nuk mund të agjérohet për të shlýer gjýnahet e vitit nuk është mirë se i bíe të jesh ínteresaxhí. Në shfaqje kam pas agjëruar vetëm unë dhe gjithmonë rrinin me një shishe ujë dhe më prísnin sa vinte ora”, tha balerina e njohur.

Më pas ajo shtoi: “Me kalimin e viteve, filluan dhe goca të tjera të agjéronin me mua dhe atyre i hyri kjo ndjenja e paqes.

Po e mësoj trupin gradualisht pa ushqim dhe kafe që të përgatitem për agjérimin. Në sallë, ata që pinë ujë kthejnë shpinën për respekt. Kemi kolektiv préj 50 vetash”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!